Skills Entertainment is te boeken voor:

Skills Entertainment is de entertainment tak van ons bedrijf en misschien wel de gezelligste! Ons team bestaat uit echte podiumbeesten! Wij kunnen bijzondere entertainment acts bieden voor festivals, promotiedoeleinden, bruiloften, personeelsfeesten, een borrel…. In ons artiestenbestand hebben wij onder anderen:

–  Danseressen: Onze meest geboekte performers zijn onze professionele dansers en danseressen. Zij maken elk feestje helemaal af. Gogo dansen op een stage bij de DJ, of een choreografie op maat.. Wij kunnen precies voor u betekenen wat u nodig heeft.

–  Make-up artiesten: Onze make-up artists zijn thuis in alle soorten make up, maar het meest gespecialiseerd in glitter en neon make-up. Perfect om je party gasten volledig opgetuigd rond te laten lopen op jouw festival!

–  Drag Queen’s: Vera Virgin is een opvallende verschijning. Dit presentatietalent maakt van ieder feest een vette knalfuif! Mocht daar behoefte aan zijn dan neemt ze ook nog wat vriendinnen mee. Met een glitter-bar of op een podium is deze Queen helemaal thuis.

–  Zangers en Zangeressen: Met een breed scala aan vocale artiesten is er voor ieder feestje wel een optreden. Denk aan bruiloften (of dat nu de ceremonie is of het feest), een borrel met collega’s, of achtergrond tijdens het eten. Voor ieder wat wils.

–  Karakters en typetjes: Mocht u op zoek zijn naar een grappig typetje dat uw gasten ontvangt, een praatje maakt en met uw gasten op de foto gaat, dan zit u hier goed. We kunnen ieder typetje creëren wat u zoekt.

–  Steltloper: Entertainment dat vanuit elke hoek zichtbaar is? Dan zit u hier goed! Voor een festival, braderie of een ander feestje? Laat ons weten wat u zoekt.

–  Polaroid Ladies: Uw gasten maken natuurlijk honderden foto’s zelf, maar hoe leuk is het om ze een tastbaar cadeautje mee te geven. Onze Polaroid Ladies staan voor u klaar met camera en een grote glimlach.

–  Presentator: Heeft u een feest, partij of project waarbij een presentator de hele boel aan elkaar praat. Neem even contact op. De opties zijn eindeloos.

–  Een act op maat! Ook dat is mogelijk. Wij maken ieder idee werkelijkheid. Niets is te gek!