Visie en werkwijze

Visie:

Kinderen leren in deze tijd al vroeg in hun leven wat schaamte is. Ze voelen zich op jonge leeftijd vaak al niet meer “vrij” om te doen en te laten wat ze willen, omdat ze bang zijn voor wat een ander daarvan vindt. Bij de musical en theater workshops van TheatreSkills4U leren niet alleen kinderen maar ook oudere leerlingen zich vrij te voelen in hun doen en laten. Zij leren zich presenteren en we werken aan het zelfvertrouwen om op een podium voor publiek te staan, en te doen wat we zo leuk vinden. Het podiumbeest uithangen!
Wij vinden dat musical en theaterlessen niet alleen voor de “elite” zijn. Onze tarieven liggen dus laag, zodat workshops toegankelijk zijn voor iedereen.

 

Skills Entertainment:

Als wij zeggen dat TheatreSkills4U een All-round entertainment bedrijf is dan bedoelen wij ook echt All-round! In ons bestand staan fantastische acts voor op festivals en feesten, Zangers en Zangeressen, Make-up Artiesten, Steltlopers en noem maar op. Een entertainment act op maat? Dat is ook zeker mogelijk. Geef in grote lijnen aan wat u zoekt en wij bouwen daar een act omheen.