U ZOEKT: Een uitvoerend artiest

Bent u op zoek naar een uitvoerend artiest voor een podium project? Dan bent u bij TheatreSkills4U aan het juiste adres.

Actrice / Musicalartiest: Een actrice die kan zingen, een danseres die kan acteren of iemand die zowel zang, dans als spel beheerst? Dit is waarvoor ik heb gestudeerd. Ivy Voogt. Eigenaresse van TheatreSkills4U. Mocht u meer over mijn musical achtergrond willen weten, dan kunt u altijd op de pagina “Het gezicht achter TheatreSkills4U” kijken. U mag altijd vragen stellen via het contact formulier of vragen om een persoonlijk gesprek. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Laten we samen kijken of wij een goede match zijn voor uw podiumproject!

Zangeres of duo: Een zangeres voor een bruiloft, een duo voor een speciale act of gewoon op zoek naar live zang voor op de achtergrond van uw evenement? Het kan allemaal. Laten we samen kijken hoe TheatreSkills4U invulling kan geven aan uw programma of project. Afhankelijk van de duur, het aantal zangers wat u verlangt, de apparatuur die beschikbaar is of die meegenomen moet worden, en of er specifieke stukken ingestudeerd moeten worden, kunnen we samen tot een projectprijs komen.

Danseres / Dans duo / Dansgroep: Een danseres voor in een musical af dansvoorstelling, een achtergrond danseres voor een zanger(es) of meerdere dansers voor een project. Dit is allemaal bespreekbaar. TheatreSkills4U werkt samen met andere dansbedrijven, omdat wij zelf (nog) geen eigen bestand hebben van dansers. Hierbij speelt dus natuurlijk mee of deze bedrijven beschikbaar zijn op de gewenste data van uw project. In overleg is er echter veel mogelijk.

Presentatrice / Presentatie duo: Heeft u presentatoren nodig voor een spelshow of iemand die verschillende acts met een lach aan elkaar weet te praten? Zoek niet verder! TheatreSkills4U heeft de juiste persoon / personen voor u!

Waar heeft u een Uitvoerend Artiest voor nodig? Laat het ons weten!