Skills Entertainment

Skills Entertainment is de entertainment tak van ons bedrijf. Wij kunnen bijzondere entertainment acts bieden voor festivals, promotiedoeleinden, bruiloften, personeelsfeesten, sylvesterparties, een borrel…. In ons artiestenbestand hebben wij onder anderen:

–  Danseressen: Onze professionele danseressen maken elk feestje helemaal af. Op de stage bij de DJ, of een side-podium tussen het publiek voelen zij zich helemaal thuis en geven ze jouw gasten de tijd van hun leven!
–  Make-up artiesten: Onze make-up artists zijn thuis in glitter en neon make-up. Perfect om je party gasten volledig opgetuigd rond te laten lopen op jouw festival!
–  Polaroid Ladies: Uw gasten maken natuurlijk honderden foto’s zelf, maar hoe leuk is het om ze een tastbaar cadeautje mee te geven. Onze Polaroid Ladies staan voor u klaar.
–  Drag Queen Vera Virgin: Dit presentatietalent maakt van ieder feest een vette knalfuif! Mocht daar behoefte aan zijn dan neemt ze ook nog wat vriendinnen mee.

–  Zangers en Zangeressen: Met een breed scala aan vocale artiesten is er voor ieder feestje wel een optreden.
–  Karakters en typetjes: Mocht u op zoek zijn naar een grappig typetje dat uw gasten ontvangt, een praatje maakt en met uw gasten op de foto gaat, danzit u hier goed.
–  Steltloper: Entertainment wat vanuit elke hoek zichtbaar is? Dan zit u hier goed!
–  Presentator: Heeft u een feest, partij of project waarbij een presentator de hele boel aan elkaar praat. Neem even contact op. De opties zijn eindeloos.

–  Een act op maat! Ook dat is mogelijk. Wij maken ieder idee werkelijkheid. Niets is te gek!