U ZOEKT: Een docent

Musicaldocent: Op dit moment geeft ik naast de lessen bij TheatreSkills4U, ook musicalles bij dansschool DanzArte in Aalten, en ben ik docent en coördinator van Musical Inc. in Den Bosch. Ook geef ik de danslessen bij Stichting Musical Stella Duce in Venlo. De lessen zijn voor verschillende leeftijdsgroepen. Dus ben je in de buurt, kom vooral een proefles meedoen!

Dansdocent: Ik ben op verschillende dansscholen werkzaam als dansdocent. Op dit moment geef ik les op de Vooropleiding Hedendaagse Dans in Den Bosch in de stijlen musical/show en Commercial Hip hop. Ook geef ik de Kids Dance lessen bij Dansschool JillMoves in Arnhem en ben ik Dancecaptain van het entertainment team op Centerparcs Het Heijderbos. Daarnaast geef ik verschillende dansworkshops in verschillende dansstijlen bij onder andere Theaterschool TSP Gennep en Dansschool JillMoves. Dansschool Moevz in Boxtel had een invaldocent nodig voor een docent met zwangerschapsverlof. Waar heeft u een dansdocent voor nodig? Een openingsdans voor uw bruiloft? Of een choreograaf voor een schoolmusical? 

Theaterdocent: Naast de theaterlessen bij TheatreSkills4U heb ik veel ervaring met het geven van verschillende theaterworkshops in verschillende spelvormen. Onder anderen bij Theaterfestival Podiumlust in Zevenaar, bij Theaterschool Hakoena en tijdens workshopweken op de middelbare school het Candea College in Duiven. Wat kan ik voor u betekenen?

Grime of Schmink docent: Wilt u zelf met de schmink en make up kwasten aan de slag, maar geen idee hoe? Met alle liefde en enthousiasme verzorg ik een grime-cursus! Ook voor kinderen kan ik iets betekenen. In de vorm van een kinderfeestje kunnen kinderen leren omgaan met make up of schmink.

Ga naar het contactformulier , en neem contact op voor de mogelijkheden!