TheatreSkills4U is te boeken voor:

TheatreSkills4U is van alle markten thuis als het gaat om ondersteuning en lessen in de podiumkunsten. Wij zijn te boeken voor:

(Inval) lessen: Heeft u een eigen Theater, Musical of Dansschool waarbij u zoekt naar een docent?
–  Musical
–  Theater
–  Dans
–  Make up en Grime

Lesreeksen: Als tijdelijke uitbreiding van uw vaste curriculaire onderdelen op school, heeft TheatreSkills4U een mooie lessenreeks klaarliggen.
–  Theater, Wat is dat? Een lessenreeks van 10 lessen en een presentatie om uw leerlingen kennis te laten maken met het Theater vak.
–  Musical, Wat is dat? Een lessenreeks van 10 lessen en een presentatie om uw leerlingen kennis te laten maken met het Musical vak.

Workshops: TheatreSkills4U is te boeken voor lessen en workshops
–  Dans workshops in de stijlen: Kids Dance (tot 9 jaar), Hip Hop, Jazz, Modern, Showdans, Musicaldans, Clipdance
–  Theater workshops: Improvisatie theater, Tekstbehandeling, Personages bouwen
–  Musical
–  Schmink / Make-up

Ondersteuning / Begeleiding: Heeft u een beetje hulp nodig op het gebied van Zang, Dans of Theater, dan bent u hier aan het juiste adres. Denk aan bijvoorbeeld ondersteuning voor een Theater of dansauditie

Schoolmusicals : Is het schooljaar alweer bijna voorbij? Dan moet de groep 8 musical natuurlijk gemaakt worden. Gelukkig kan TheatreSkills4U een regisseur leveren zodat de docenten hierin ontlast worden. 

Kinderfeestjes: Heeft u een kind dat bijna jarig is en het super leuk vind om op het podium te staan? Dan is TheatreSkills4U te boeken voor een kinderfeestje!
–  Dans workshop
–  Musical workshop
–  Theater workshop
–  Schminken
–  Leren schminken
–  Kids Spa met make up les